Ποδόσφαιρο Σάλας : Εξαιρετική η παρουσίαση της συγκέντρωσης



Την προηγούμενη Παρασκεύη διεξήχθη στο "Τόφαλλος" μια συγκέντρωση ενημέρωσης για τους κανονισμούς του παιχνιδιού και για τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Σάλας, με καλεσμένους εκπροσώπους, προπονητές, ποδοσφαιριστές των ομάδων που θα συμμετάσχουνε στο πρωτάθλημα Junior Futsal 2014-2015.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν γύρω στα 30 άτομα και η οργάνωση αυτής, η παρουσίαση και τα βίντεο ετοιμάστηκαν από τους Αντώνη Καλέντζη και Γεώργιο Βήχα, ενεργά μέλη της Futsal Patras και πρωτεργάτες αυτής της ιδέας στην Πάτρα.
Η παρουσίαση ήταν εξαιρετική και επάνω σε επαγγελματικά πλαίσια, αφού τα δύο παιδιά είναι άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αντώνης Καλέντζης ήταν ο πρώτος Έλληνας που αγωνίστηκε σε ομάδα του εξωτερικού, ενώ και ο Γιώργος Βήχας αποτελεί έναν από τους καλύτερους Κύπριους ποδοσφαιριστές του αθλήματος.
Η δουλειά των δύο ποδοσφαιριστών είναι εξαιρετική και στην ακαδημία της ομάδας, η οποία δειλά δειλά ξεκινάει τα βήματα της, με τον Γιώργο Βήχα να αποτελεί τον προπονητή αυτής.
Previous
Next Post »